Fingermat og tapas

Under følger eksempelmenyer, men ta gjerne kontakt dersom du har andre ønsker. Vi lager det aller meste!
Tapas og fingermat leveres på pene porselensfat. 
Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

Asiatisk Tapasmeny (kr. 550,-)

Salat med crispy duck med hoi sin glace, crispy grønnsaker og koreanske pannekaker  (gluten , sesam) 
Krabbe - og laksekaker med ingefær og chillimajones (egg, melk, nøtter, sulfitt) 
Kyllingsate med peanut sataysaus (soyagluten, sesam) 
Dim Sum med svin og scampi  (hvetegluten, skalldyr, fisk) 
Oksefilet med cashewnøtter, stangselleri og chillimarinerte grønnsaker (cashewnøtter, selleri , sulfitt) 
Asiatiske nudler med grillede tiger-reker, vårløk, lime og ristede nøtter (nøtter, sesam, skalldyr) 
Sashimi med laks, kamskjell og tunfisk, servert med ponzosaus (skalldyr, fisk, soyagluten, bløtdyr ) 
Asiatisk langtidsstekt svineribbe five spice, vårløk og ingefær (soyagluten, sesam) 
Steam BaoBuns med kyllingcrisp og chillimajones (hvetegluten, egg i majones) 

Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

Tapas (kr. 550,-)

Hjortefilet, rosastekt med rosmarin og servert med jordskokker (melk, selleri) 
Laks Ceviche med granateple, sitrus og vårløk (laks, sitrus) 
Serranoskinke og manchego  (melk) 
Stekt kamskjell med blomkålkrem (skalldyr, melk) 
Grillet tunfisk med avokadokrem (fisk, sesam, melk) 
Kyllingsaté med peanut sataysaus  (nøtter i saus) 
Hummus med fetaost, asparges og gulbeter (melk) 
Poteter fra Bjertnes gård (melk, sennep) 
Andebryst med rødbeter, gulbeter og spinat 
Aioli (egg) 
Foccacia (gluten) 

Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

17.mai meny (kr. 595,-)

Vimpelrekke med norske flagg
Lakse Seviche med granateple, mango , koriander og vårløk
Væsterbotten gratinerte poteter med estragon, søtpoteter og løk
Ostefat med brilliant Savarin , Gorgonzola , Brie med søtt, nøtter og fiken
Spekefat med Serrano skinke, trøffel salami, spekemat fra Tind
Grønnsaker med grillet paprika, søtpotet, squash, hvit og grønn asparges med parmesan-aioli
Skagensalat med håndpillede reker, dill og pepperot
Kylling-buffalo lollipop med krydder og barbeque-glace
Over Oslo grillpølser
Mini biff oksefilet med rødvinssaus

- Maten hentes torsdag 16.mai kl 18:00- 20:00 eller fredag 17.mai kl 09:30 – 10:10.
- All maten leveres på engangsfat, (ikke våre ordinære porselensfat) og ikke noe utstyr skal returneres i etterkant.
- Noe på menyen skal varmes noen minutter like før bespisning.

Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

Fingermat from all over (kr. 575,-)

Crispy duck med hoi sin glace, crispy grønnsaker rullet i koreanske pannekaker (hvetegluten)
Krabbe - og laksekaker med ingefær og chillimajones på sticks  (nøtter, egg)
Kyllingsate med peanut sataysaus på sticks (soyagluten, peanøtter i saus, sesam)
Grillede tiger-reker, vårløk, lime og koriander (skalldyr)
Hjortefilet, rosastekt med rosmarin og servert med jordskokker i lite glass (melk)
Grillet tunfisk med avokadocreme i sprøtt bakverk
Hummus med fetaost og rødbeter i glass (melk)
Serranoskinke og trøffelsalami rullet med manchego (melk)
Andebryst med steinsoppcreme på sticks
Lakstartar Croustader med koriander (melk, sitrus)
Aioli (egg)
Foccacia (hvetegluten)
Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

Stående servering - mat i glass (kr. 595,-)

Laks Ceviche med granateple, sitrus og vårløk , mango og koriandermajo (sitrus)
Stekte kamskjell med jordskokkcreme, servert med smågrønnsaker og urter (melk, bløtdyr)
Fritert soft shell crab med chillimayo på avokado salat, guacamole og chillimajo (skalldyr, hvetegluten, melk)
Steinsoppcreme og stekt andebryst med spinat og kastanjer
Koreanske pannekaker rullet med crispy Duck, hoisin og koriander (hvetegluten)
Oksefilet med hjertesalat og reddiker, trøffel aioli og parmesan (egg)
Hjortefilet, rosastekt med rosmarin , sellerirotcreme og syltede beter (melk)

All maten blir pent anrettet i glass og kan serveres fra buffet eller på fat fra servitør. 

Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

Dessertskål (kr. 115,-)

Sjokoladenougat terrine med salt karamell, servert med pasjonsfrukt og friske bær (hvetegluten, melk, nøtter) 
Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

Dessert Tapas (kr. 105,-)

Deilige assorterte sjokoladepetitfourer, brownies og makroner servert med friske bær (hvetegluten, nøtter)

Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

Skalldyrsfat (kr. 950,-)

Krabbeskjell naturell
Sashimifat med laks, tunfisk og kamskjell
Store reker med sitron
Kamsjatkakrabbesalat med grillet asparges og smågrønnsaker
Halv hummer naturell, deilig kokt og delt
Sitron og lime
Aioli (egg) 
Brød (gluten) 
Dillmajones (egg) 

*Minstebestilling 6 pers

Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

Konfirmasjons
-
meny (550,-)*

Crispy Duck, koreanske pannekaker med friske grønnsaker, hoi sin glace og vårløk (hvetegluten) 
Seviche av laks med granateple, mango og ponzosaus (sitrus) 
Langtidsstekt kalv med rosmarin og hvitløk, servert med parmesan og småsalat  (melk) 
Bjertnæs mini-gårdspoteter med grovsalt og dijonsennep (sennep)    
Capresesalat med fargerike cherrytomater, mozzarella, dverg-basilikum og olivenolje (melk) 
Salat med lettstekte kamskjell og tigerreker, koriander og vårløk (skalldyr) 
Kyllingspyd med peanøttsaus (peanøtt, soyagluten) 
Grillede grønnsaker med Væsterbotten (melk) 
Focaccia (hvetegluten) 
Aioli (egg) 
Hjemmelagde mini "sliders" med coleslaw og briochebrød (melk, hvetegluten)

* Leveres kun utvalgte helger

Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

Fingermat

Vi kan også levere fingermat som plukk før maten, til mottakelse eller for å mette gjestene. Ta kontakt for tilbud :)
Prisene gjelder kun catering og takeaway. I våre selskapslokaler gjelder andre priser pga høyere mva-sats, samt kostnader for servitører, dekketøy, vask mm.

Foodcourt - for større bedriftsarrangementer (fra 750,- eks 15% mva)

Her pynter vi pizzastasjonen med stor skjærefjøl,  basilikum,  ferske urter og kokker står betjener alle stasjoner.
- Foodtruck kr 15 000,-
- Pizzastasjon med ovn og alt nødvendig utstyr kr 6 000,-
- Bambusbarer kr 2 500,- stk
- Kokker etter behov og antall gjester.

Meny 1 

Bambus bar + buffet og noe mat fra vår foodtruck
Grillskiver av Iberico svin, med kikertcurry og honning
Dumplings med svin og scampi
Gyoza med kylling, chilli majo , frisk salat
Thai and tofu, stekt tofu med ris, nøtter, syltet løk , grønnsaks salat
Samosa, servert med nanbrød og syltet løk, Raita
Langtidsstekt okse entrecôte , bearnaise , i grillet brioche
Auberginsalat med belugalinser og tørkede aprikoser
Tabouleh med finhakket persille, frisk minte, tomat og sitron
Mynthe og korianderyoghurt
Yoghurtdressing og Dukkah til brødet, kryddermiks med ristede hasselnøtter
Pacific Poke Bowl – råmarinert laks , syltet løk og chili-majones. Serveres på quinoa salat
Mini hamburgere med cheddar, bacon, frisk salat og tomat

Meny 2

Grillet skiver av Iberico svin, med kikertcurry og honning
Mini sliders med cheddar og Brioche
Hjemmelagde Salichi grillpølser
Grillet Kveite med estragon og asparges
Grillet Kyllingspyd med sataydipp
Argentinske Vill-reker med bulgursalat
Okse indrefilet med steinsoppcreme, parmesan og gressløk
Sashimi-salat med laks, mango, granatepler, karse, urtesalat, sesamfrø og ponzu
Asparges med parmesankrem og urter
Salat på gule og røde cherrytomater, fetaost, rødløk og basilikum
Aioli
Foccacia
Frisk rødkålsalat med aprikoser, valnøtter og persille
Spicy salat med syltet gresskar, crispy grønnsaker, sesamfrø og urter

Meny 3

Bambusbarer:
- Assortert dumplings
- Dim sum servert fra bambuskurver med hoisinsaus
- Pokebowl med crispy duck, coriander og sprø grønnsaker
- Ceviche laks med koriander, vårløk, granateple og mango
- Grillet Ibericosvin med quinoa-salat og barbequesaus
- Asparges med parmesankrem og urter
- Grillet skiver av Iberico svin, med kikertcurry og honning

Food truck:
- Minisliders med cheddar, bacon og salat
- Thai& tofu; stekt tofu med ris, nøtter, syltet løk og grønnsakssalat
- Over Oslo grillpølser med tilbehør

Italiensk stasjon, med pizzaovn på plass
- Nystekte pizzaer i flere varianter; parmaskinke, quatro formaggio, trøffelsalami
- Tomat og mozarellasalat med rødløk og basilikum, White pizza

Pris er eks 15% MVA

Har du andre ønsker eller forslag? Ta kontakt så finner vi noe fristende...
Menyer
  • Vi vil gjerne få si tusen takk for en utrolig flott og vellykket gjennomføring av vårt bryllup lørdag 15. februar 2014. Dette ble en uforglemmelig dag for oss, og vi er så takknemlige for alt dere har hjulpet oss med. Det er med stor trygghet og glede at vi kommer til å anbefale dere til alle vi kjenner. Tusen takk for et veldig fint samarbeid!
    Kristin Sandvik
    Drengsrudgård, Bryllup
  • Ville bare si tusen takk for fantastisk mat på lørdag, jeg er helt sikker på at dere får mange nye kunder i Vollen området fremover! Det var imponerende hvor delikat og fresh, og ikke minst utradisjonell maten var. Den ble fremhevet av samtlige festdeltagere og bidro til en fantastisk fin fest! Tusen, tusen takk - jeg kommer definitivt til å benytte meg av dere igjen :)
    Lise Dahl Kaartinen
  • Tusen takk for eksepsjonelt god mat i går. Vi fikk så mye skryt av maten! Det luktet helt himmelsk og smakte veldig godt. Og lekkert dandert på fine fat er undervurdert! Vi satte opp standarden for dåp fremover, helt klart. Vi gleder oss til å smake maten deres igjen!
    Kristin Bjørge
  • Tusen takk for nok et fantastisk arrangement i regi av dere. Har fått så mye skryt av mat og av servicen til servitørene. Flere sa at de ikke hadde spist så god mat noen gang. Det er alltid en fornøyelse å samarbeid med dere og alt går på skinner.
    Tone Kristiansen
    Leder- og styrekoordinator, KPMG