Fingermat og tapas

Fingermat ved velkomst (65,-)

serveres til aperitif:

Toast med foiegras terrine og agredouix (melk)
Coppels med lakstartar, dijon sennep og koriander (egg, melk, fisk, sennep)

Asiatisk Tapasmeny (405,-)

Salat med andbryst med hoi sin glace og crispy grønnsaker (hvete-gluten i saus)
Krabbe - og lakskaker, med ingefær, nøtter og koriander (skalldyr, hvete-gluten, peanøtter, melk)
Kyllingsate med peanut sataysaus (hvete-gluten, peanøtter)
Dim Sum med svin og scampi (skalldyr, melk, hvete-gluten)
Oksefilet med cashewnøtter, stangselleri og chillimarinerte grønnsaker   (cashewnøtter)  
Asiatiske kongereker med wokede nudler, kokos og grønnsaker (skalldyr, hvete-gluten)
Sashimi med laks, kamskjell og tunfisk , servert med ponzosaus (fisk, bløtdyr) (ponzosaus inneholder hvete-gluten)
Salat med tørrstekt oksefilet, servert  med asparges, gulrot og paprika (sulfit)
Bresert svinribbe med kokos (spor av gluten)
Rispapirvårruller med mango,  laks og teriyaki saus (fisk, hvete-gluten)

Tapasbuffet (385,-)

Vår mest populære tapasmeny
Kjøttboller med hvitløk, tomatsalsa og urter (egg)
Sashimifat med laks, tunfisk og kamskjell, ponzosaus (fisk, bløtdyr) (ponzosaus inneholder hvete-gluten)
Råstekt oksefilet med bønnespirer, cashewnøtter, crispy grønnsaker og vårløk (cashewnøtter)
Eskabech av syltet kveite med blå kongopotet (fisk, melk)
Nudelsalat med wokede grønnsaker, koriander og stekte scampi (skalldyr, hvete-gluten)
Serranoskinke , oliven og manchego (melk)
Friterte scampi med søt chilli saus (skalldyr, hvete-gluten)
Salat med stekt blomål,  blomkålpure og parmesan (melk)
Kylling sate med peanøtt saus (peanøtter i saus, hvete-gluten)
Brød, aioli (hvete-gluten, egg)

Konfirmasjons
-
meny (405,-)

Crispy Duck salat med friske grønnsaker, hoi sin glace og vårløk
"Mini Poke-bowl" med quinoa salat, laks, chilli majo og sjøgress, syltet rødløk (fisk, egg)
Sashimi med laks, kamskjell og tunfisk, servert med ponzosaus (fisk, bløtdyr, hvete-gluten)
Oksefilet Tataki, helstekt oksefilet, vårløk og teriyakisaus
Potetsalat med dijonsennepsvinaigrette ( (sennep)  
Capresesalat, cherrytomater, revet bøffelmozarella og dverg-basilikum
Nudelsalat med risnudler, asiatiske smaker, koriander og stekte kongereker (hvete-gluten)
Serranoskinke med manchego (melk)
Grillet kyllingsate med søt soya, servert med peanøttsaus (hvete-gluten, peanøtter)
Focaccia og aioli (hvete-gluten, egg)

-

Evnt tillegg for hjemmelagde "minisliders" (gode hamburgere med ordentlig kjøtt) (kr 35,- pr kuvert) med salat, tomat, rødløk og cheddarost (melk, hvete-gluten)

Dessert tapas

Assortert fat med petitfourer, makroner og panna cotta med friske bær (kr. 75,- per kuvert)

Sushi som tillegg til tapasmenyer

Alle menyer kan også endres, samt tilpasses og evnt  suppleres  med sushibiter og maki, som vi får levert fra vår samarbeidspartner Jonathan Sushi på Vinderen. 

 

Dessert Tapas (75,-)

Fat med petitfourer:
Sjokoladepetitfourer, makroner og brownies med friske bær (melk, hvete-gluten)

Menyer
  • Vi vil gjerne få si tusen takk for en utrolig flott og vellykket gjennomføring av vårt bryllup lørdag 15. februar 2014. Dette ble en uforglemmelig dag for oss, og vi er så takknemlige for alt dere har hjulpet oss med. Det er med stor trygghet og glede at vi kommer til å anbefale dere til alle vi kjenner. Tusen takk for et veldig fint samarbeid!
    Kristin Sandvik
    Drengsrudgård, Bryllup
  • Ville bare si tusen takk for fantastisk mat på lørdag, jeg er helt sikker på at dere får mange nye kunder i Vollen området fremover! Det var imponerende hvor delikat og fresh, og ikke minst utradisjonell maten var. Den ble fremhevet av samtlige festdeltagere og bidro til en fantastisk fin fest! Tusen, tusen takk - jeg kommer definitivt til å benytte meg av dere igjen :)
    Lise Dahl Kaartinen
  • Tusen takk for eksepsjonelt god mat i går. Vi fikk så mye skryt av maten! Det luktet helt himmelsk og smakte veldig godt. Og lekkert dandert på fine fat er undervurdert! Vi satte opp standarden for dåp fremover, helt klart. Vi gleder oss til å smake maten deres igjen!
    Kristin Bjørge
  • Tusen takk for nok et fantastisk arrangement i regi av dere. Har fått så mye skryt av mat og av servicen til servitørene. Flere sa at de ikke hadde spist så god mat noen gang. Det er alltid en fornøyelse å samarbeid med dere og alt går på skinner.
    Tone Kristiansen
    Leder- og styrekoordinator, KPMG
Kontakt oss

Er det noe du lurer på eller kanskje du ønsker et møte med oss? Da ser vi frem til å høre fra deg.

 

Kontakt

Foodoccasion
Nesbruveien 33
1396 Billingstad

Telefon 66 98 11 40 / post@foodoccasion.no 

Modiorror re ipsum vere, aborati disqui doluptatem veris nosantur, nobis volutemperae milit eles exerepellent isit omnis nos di autecus.

Adresse: Gaten 1, 1234 Sted
Tlf: +47 987 65 432
E-post: post@firma.no