Sashimitallerken med laks ,tunfisk og kamskjell, råreke & ponzosaus (fisk, bløtdyr, hvete-gluten)
Breiflabb & foie gras-terrine, rullet i serranoskinke servert med frisk salat og pepperotskum (fisk, melk)
Grillet kamskjell med blomkålcreme , syltet artiskokk, sautert feves og tomatconfit (bløtdyr)
Grillet kamchatkakrabbe med skalldyrskum, agnelottis fylt med petit pois og krabbe (skalldyr, melk, hvete-gluten)
Parmesankremet rissoni servert med timianstekt kamchatkakrabbe og skalldyrsaus (skalldyr, melk, hvete-gluten)
Grillet aspargessalat med serranoskinke , syltede tomater og crostini (hvete-gluten)
Hummer-risotto med gratinerte sjøkreps og limeskum (skalldyr, melk, hvete-gluten)
Steinsopp rissoni med sprøstekt andebryst, rødvinssjy og stekt eple
Sautert søtpotet cavatellis med stekt steinsopp og asparges
Laks og tunfisk tartar med kapers , dijon sennep og koriander
servert med cremefraiche og avokado (melk)
Serranoskinke servert med lun manchego og god olivenolje (melk)