Selskapsmenyer

Meny 1 (fra 495,-)

Forrett:
Salma-laks ceviche, vårløk, lakserogn, ponzosaus og mango  (fisk, gluten)

Hovedrett:
Grillet kalvefilet, sopp stekt med hvitløk og timian, servert med steinsoppcreme og kraftig rødvinsjy  (melk)

Dessert:
Sjokoladeterrine med salt sjokoladeGanache, frisk bringebær sorbet, bær og høvlet VhalronaNougatte (nøtter, melk, gluten)

Meny 2 (fra 495,-)

Forrett :
Stekt Fjellørrett, med lakserogn, jordskokker, syltet eple og røkt fløte, gran og urteolje og grillet gulrot  (fisk, melk) 

Hovedrett :
Kongen av Skogen, Stekt filet av Elg , potet croquette med Væsterbotten ost, rødbeter og skogsbærpai med innbakte beter, stekte rotgrønnsaker og kremet viltsaus med tyttebær og rosmarin (melk, gluten) 

Dessert:
Skog og mark , sjoklade jord og urte mose, rosmarin sorbet på røros yoghurt, blåbær med vild pepper (melk) 

Meny 3 (fra 495,-)

Forrett :
Stekt kveite med urte-hollandaise , stekt sopp og steinsoppcreme, senneps-is og pak-choi (melk, fisk)

Hovedrett :
Indrefilet av Hjort stekt med rosmarin, servert med jordskokker, rødvins-saus og glaserte gulrøtter, spinat og granateple  (melk)

Dessert:
Cremebrulle med syrlig ananas , bær og sjokoladeganache med frisk sorbet (melk)

Meny 4 (fra 495,-)

Forrett :
Sjøkreps med steinsopp,  luftig jordskokker tilsmakt estragon og vinterens primører (melk)

Hovedrett :
Stekt Reinsdyr med kremet kantarell, løk og rosmarin,  kastanjer og kraftig Barolosjy (melk)

Dessert:
Sjokolade-Baileys creme med kaffesirup og Espresso is (melk)

Menyer
  • Vi vil gjerne få si tusen takk for en utrolig flott og vellykket gjennomføring av vårt bryllup lørdag 15. februar 2014. Dette ble en uforglemmelig dag for oss, og vi er så takknemlige for alt dere har hjulpet oss med. Det er med stor trygghet og glede at vi kommer til å anbefale dere til alle vi kjenner. Tusen takk for et veldig fint samarbeid!
    Kristin Sandvik
    Drengsrudgård, Bryllup
  • Ville bare si tusen takk for fantastisk mat på lørdag, jeg er helt sikker på at dere får mange nye kunder i Vollen området fremover! Det var imponerende hvor delikat og fresh, og ikke minst utradisjonell maten var. Den ble fremhevet av samtlige festdeltagere og bidro til en fantastisk fin fest! Tusen, tusen takk - jeg kommer definitivt til å benytte meg av dere igjen :)
    Lise Dahl Kaartinen
  • Tusen takk for eksepsjonelt god mat i går. Vi fikk så mye skryt av maten! Det luktet helt himmelsk og smakte veldig godt. Og lekkert dandert på fine fat er undervurdert! Vi satte opp standarden for dåp fremover, helt klart. Vi gleder oss til å smake maten deres igjen!
    Kristin Bjørge
  • Tusen takk for nok et fantastisk arrangement i regi av dere. Har fått så mye skryt av mat og av servicen til servitørene. Flere sa at de ikke hadde spist så god mat noen gang. Det er alltid en fornøyelse å samarbeid med dere og alt går på skinner.
    Tone Kristiansen
    Leder- og styrekoordinator, KPMG
Kontakt oss

Er det noe du lurer på eller kanskje du ønsker et møte med oss? Da ser vi frem til å høre fra deg.

 

Kontakt

Foodoccasion
Nesbruveien 33
1396 Billingstad

Telefon 66 98 11 40 / post@foodoccasion.no 

Modiorror re ipsum vere, aborati disqui doluptatem veris nosantur, nobis volutemperae milit eles exerepellent isit omnis nos di autecus.

Adresse: Gaten 1, 1234 Sted
Tlf: +47 987 65 432
E-post: post@firma.no