Om oss

I 2002 startet vi i Foodoccasion med å tilby catering til små og store arrangementer, både for private kunder og bedrifter. At våre kunder får oppfylt sine ønsker og blir tilfredse er vår høyeste prioritet. 

Vi skreddersyr alle arrangementer etter dine unike behov. Maten vi leverer er tilberedt med flid og kvalitet av sesongens beste råvarer. De velsmakende middagene gjennomføres profesjonelt, og serveres alltid lekkert dandert. 

 

Våre kokker
Våre driftige kokkeildsjeler har erfaring fra velkjente og renommerte restauranter i både inn- og utland, som Bagatelle, Palace Grill, Arzak og Akelarre.

 

Samarbeidspartnere
Vi har mange flinke samarbeidspartnere som kan tilby levering av kvalitet på alt fra servering, dekking, bartendere, leie av utstyr, leie av kjølelager med mer. Vi har også mulighet til å sette opp kjøkken ute på location.

 

Du skal bli fornøyd!
Vi garanterer våre kunder at de vil bli særdeles fornøyde med alt Foodoccasion har å tilby av tjenester!


Litt praktisk info: Middagsretter serveres på tallerken, mens tapas og fingermat leveres på fine fat i porselen fra Porsgrunn eller Figgjo. Ved avtale og bekreftelse av arrangementer kommer vi på en hyggelig befaring, slik at vi kan planlegge alle detaljer med dere. Hvis dere ønsker endringer i menyen, så blir vi sammen enige om dette. Vi tar selvfølgelig også hensyn til gjester med matallergier.

Tjenester