Bryllup

Vi har lang erfaring med bryllup, og hjelper dere gjerne med alt som trengs til den store dagen. Serveringspersonale, kokker, lokale, minglemat, middag, bryllupskake, kaffe og avec for å nevne noe. Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere:)
Bryllup på Bogstad Gård

Bryllup på Bogstad Gård

Drømmer du om det helt spesielle bryllupet? Bogstad gård er fra 1700-tallet, og ligger i idylliske omgivelser på Oslo vest. Gården er et av landets største og best bevarte herregårder. Omringet av en vakker engelsk landskapspark med utsikt til Bogstadvannet danner Bogstad gård rammene for det perfekte bryllupet. Her kan du lese mer om våre komplette bryllupspakker på Bogstad gård.
Les mer her
Bryllup på Båtsportens Hus

Bryllup på Båtsportens Hus

Ønsker dere et bryllup ved sjøen? Med beliggenhet ved strandkanten i naturskjønne omgivelser på Kalvøya utenfor Sandvika, kan vi med trygghet si at Båtsportens hus er et av Bærums flotteste bryllupslokaler! 
Les mer her
Selskapslokaler

Selskapslokaler

Her kan du se en oversikt over andre lokaler vi anbefaler for deg som skal arrangere bryllup eller andre selskapeligheter. Vi har levert og servert mat ved små og store bryllup i disse lokalene, og er godt kjent med både kjøkken og andre fasiliteter. 
Les mer her
Kontakt oss

Er det noe du lurer på eller kanskje du ønsker et møte med oss? Da ser vi frem til å høre fra deg.

 

Kontakt

Foodoccasion
Nesbruveien 33
1396 Billingstad

Telefon 66 98 11 40 / post@foodoccasion.no 

Modiorror re ipsum vere, aborati disqui doluptatem veris nosantur, nobis volutemperae milit eles exerepellent isit omnis nos di autecus.

Adresse: Gaten 1, 1234 Sted
Tlf: +47 987 65 432
E-post: post@firma.no