Norsk Maritimt Musemum

Røylen selskapslokale på Norsk Maritimt Musemum ligger perfekt til ved Oslofjorden på Bygdøy - midt i hjertet av Bygdøynes. Norsk Maritimt Museum ligger vegg i vegg med Fram-museet og Kon-Tiki museet.

Kapasitet: 80 gjester

Røylen gir med sin nydelige plassering ved Oslofjorden den perfekte rammen for å samle familie og venner til en hyggelig konfirmasjonsfeiring. Kapasiteten i Røylen er maksimalt 80 sittende gjester, men passer perfekt til 30-60 gjester. Det er særlig den nydelige utsikten fra egen veranda som gir en særdeles vakker ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet.

Røylen har besøksadresse: Bygdøynesveien 37, 0286 Oslo.

Besøk gjerne Røylens hjemmesider for mer informasjon.

Booking av lokalet må skje via Røylens hjemmesider   eller via e-post direkte til Røylen v/ Norsk Maritimt Museum. 

Besøk Røylens nettsider

 

Selskapspakker

Selskap/fest: Festpakker inkluderer en tre-retters meny fra vårt utvalg av samt aperitiff og vin til maten og kaffe til slutt. Serveringspersonale og kokker er også inkludert. I prisene har vi tatt høyde for at selskapets varighet ikke overstiger 6 timer. Tillegg for servitører utover 6 timer.   Generelt nattillegg mellom kl. 01.00 – 03.00 kr 3500,- pr. time. 

Konfirmasjon: Vi arrangerer ofte konfirmasjonsfeiringer. Man kan velge buffet, grill eller tre-retters meny, og vi tilpasser selvsagt hvis det er spesielle ønsker i forhold til menyvalg. Serveringspersonale og kokker er inkludert i pakkeløsningene. I prisene har vi tatt høyde for at selskapets varighet ikke overstiger 5 timer. Ekstra servitørkostnader må påberegnes utover 5 timers varighet for arrangementet. Alle priser er inklusive mva. Priser for pakkeløsninger gjelder selskaper i alle våre selskapslokaler. For catering se vårt cateringtilbud og ta kontakt. Servitørkostnad pr time utover 5 timer er kr 595,- ( tiden gjelder fra gjesters ankomst i lokalet )

Alle priser er inklusive mva.

 

Konfirmasjonspakke - tapas fra buffet

Crispy Duck, koreanske pannekaker med friske grønnsaker, hoi sin glace og vårløk
Seviche av laks med granateple, mango og ponzosaus
Langtidsstekt kalv med rosmarin og hvitløk, servert med parmesan og småsalat
Bjertnæs mini-gårdspoteter med grovsalt og dijonsennep
Capresesalat med fargerike cherrytomater, mozzarella, dverg-basilikum og olivenolje
Salat med lettstekte kamskjell og tigerreker, koriander og vårløk
Kyllingspyd med peanøttsaus (peanøtt)
Grillede grønnsaker med Væsterbotten
Focaccia
Aioli
Hjemmelagde mini "sliders" med coleslaw og briochebrød (melk, hvete-gluten)
kr 850,-

 

Selskapspakke 1

1 glass musserende vin
3 retters meny
1 glass vin til forrett
2 glass vin til hovedrett
Vann og alkoholfrie alternativer
Kaffe/Te
kr 1325,-

 

Selskapspakke 2

Musserende vin med etterskjenk
4 retters meny 
1 glass vin til forrett med etterskjenk
2 glass vin til hovedrett med etterskjenk
1 glass dessertvin
Kaffe/Te 
kr 1500,-

 

Vin

Når menyen er bestemt setter vi viner til den. Vi har til enhver tid flere gode og spennende alternativer på lager. Vår Sommelier kjenner godt til de forskjellige viners karakter, og vi smaks-setter maten slik at vi får frem de aller beste kombinasjonene. Vi får mange gode tilbakemeldinger på våre valg.

Spør etter vårt drikkekart for å få info om våre priser og utvalg.

 

Kaker

Det er mulig å ta med kaker selv kostnadsfritt. Sverre Sætre Konditori er vår samarbeidspartner på kaker - for inspirasjon se www.sverreskonditori.no
De er et håndverkskonditori som bygger på tradisjoner og naturlige råvarer. De følger sesongens råvarer i større grad enn det som er vanlig i norske konditorier, noe som gjør at produktene varierer fra årstid til årstid.

 

Ikke inkludert

Blomster/dekorasjoner er ikke inkludert i prisene, men vi kan være behjelpelige med dette.
Leie av lokale er ikke inkludert.

 

Andre ønsker?

Be gjerne om et møte hos oss hvis arrangementet ditt er stort og med mange detaljer.  Vi har lang erfaring i å sette sammen kjøreplaner som fungerer godt når en viktig feiring står for døren. Noen kunder ønsker av ulike grunner ikke å kjøpe en pakke inkludert mat, vin , kaker etc, og alt kan kjøpes og deles opp annerledes i regnestykket.  Du kan fint kjøpe mat , og drikkevarer uten en full meny.  Be om pristilbud.