Bryllup på Røylen - Norsk Maritimt Musemum

Med sin nydelige beliggenhet ved Oslofjorden gir Røylen den perfekte rammen for et stemningsfullt og minnerikt bryllup. Her kan brudeparet samle familie og venner til en feiring fylt med kjærlighet, glede og gode øyeblikk. Lokalet har plass til inntil 80 sittende gjester, men egner seg spesielt godt for bryllup med 30–60 gjester. 

Den private verandaen med utsikt over fjorden skaper en helt særlig og romantisk atmosfære – ideell for mottakelse, fotografering og uforglemmelige øyeblikk på deres store dag.

Bryllupspakker på Røylen (NMM)

Bryllupspakker inkluderer en tre-retters meny fra vårt utvalg av selskapsmenyer, samt aperitiff, kaffe og vin til maten.
Serveringspersonale og kokker er også inkludert. I prisene har vi tatt høyde for at selskapets varighet ikke overstiger 10 timer.
Vi har et nattillegg mellom kl. 01.00 – 03.00 på kr 3500,- pr. time.  Alle priser er inklusive mva.

Prisene gjelder for grupper over 45 personer.  Priser for pakkeløsninger gjelder selskaper i våre selskapslokaler på Røylen.

For catering be om tilbud, og se på vårt cateringtilbud.

 

Under ser du eksempler på noen av våre bryllupspakker, men vi setter gjerne sammen en egen meny tilpasset deres ønsker. 

 

Bryllupspakke 1

1 glass Musserende vin / Ringi eplesider
Fingermat ved ankomst
3 retters meny
1 glass vin med etter-skjenk til forrett
2 glass vin med etter-skjenk til hovedrett
Alternativt alkoholfrie drikkevarer
Kaffe/Te
kr 1750,- 

 

Bryllupspakke 2

1 glass Musserende / Ringi eplesider
fingermat ved ankomst
4 retters meny
Vin til forrett med etterskjenk
Vin til hovedrett med etterskjenk
Vin til osterett
1 glass dessertvin
Alternativt alkoholfrie drikkevarer
Kaffe/Te   
kr 1999,-

 

Menyforslag

Forrett:
Grillet kveite med estragon , tomat confit , urtehollandaise med lakserogn, grillet asparges  og serranoskinke

Hovedrett:
Helstek indrefilet  av  Hjort, servert med  sellerirotcreme, stekt skogsopp,  sautert spinat, kraftig  rødvinsglace , potet-terrine

Dessert:
Mørk sjokoladedelice med nøtter,  vaniljepannecotta med tjukkmjølk fra Røros, passiosfruktcoulies og friske bær med syrlig sorbet

 

Justeringer i menyen, kan gjøres med f.eks:

Forretter:

Krabbe med wasabimajones,  syltet tomat , feves og crisp,  servert med frisk salat  og cashewnøtter 
(servert med tørris i pene skåler som det ryker av , veldig tøff og god! )

Terrine med stekt breiflabb , foiegras og asparges, pakket i serranoskinke , servert med pepperotcreme  og syrlig salat

Tunfisk carpachio ,syltede grønnsaker, safran aioli, urte-salat

Krabbe terrine med  taskekrabbe og kamsjatkakrabbe, servert med smågrønnsaker og chipotleaioli

Sashimitallerken med laks, tunfisk og kamskjell med ponzosaus

Stekt kamskjell med asparges, skalldyrskum , ristet blomkål og parmesankremet vill risotto

 

Hovedretter:

Kalvfilet , selleri krem, sjy med dijon sennep ,kremet sommer sopp, potet terrine

Biffer av oksefindrefilet, grillet asparges og rødvinsglace,  bakte småpoteter og sellerirotcreme

Frittgående Kylling fra stange gård , med kylling-gallantine,  sesongens bakte grønnsaker og gulrotpure, rødvinsjy , steinsoppcreme med stekt skogsopp

Ost:
Ostetallerken med assorterte franske og italienske oster

Desserter:

Sjokolade terte med hasselnøtter, mørk sjokoladeis, syltede frukter
Dessert-tallerken med cremebrulle,  frisk sorbet og sjokolademousse-kake på nøttebunn  med friske bær
Sjokolade terte med hasselnøtter, mørk sjokoladeis, syltede frukter

 

Vin

Når menyen er bestemt setter vi viner til den. Vi har til enhver tid flere gode og spennende alternativer på lager. Vår Sommelier kjenner godt til de forskjellige viners karakter, og vi smaks-setter maten slik at vi får frem de aller beste kombinasjonene. Vi får mange gode tilbakemeldinger på våre valg.

Spør oss gjerne om drikkekart og vinmeny. 

 

 

Kaker

Bryllupskaker og andre kaker kan dere medringe selv. 

Sverre Sætre Konditori er vår samarbeidspartner på kaker - for inspirasjon se www.sverreskonditori.no

De er et håndverkskonditori som bygger på tradisjoner og naturlige råvarer.
De følger sesongens råvarer i større grad enn det som er vanlig i norske konditorier, noe som gjør at produktene varierer fra årstid til årstid.

 

Leie av lokalet

Booking av lokalet må skje via Røylens hjemmesider   eller via e-post direkte til Røylen v/ Norsk Maritimt Museum. 
Lokaler til bryllupsfeiringen bør bestilles i god tid før bryllupet. Vi tar forbehold om eventuelle prisjusteringer på bryllupspakkene når bryllupet er booket langt frem i tid. 

 

Blomster

Vi anbefaler gjerne leverandør av blomster - ta kontakt. Vi hjelper dere gjerne også med bestilling av oppsatser og dekorasjoner. Blomster i lokalet inngår ikke i menyprisen,  da dette er egne valg på tema, farger etc.

 

Trykksaker

Trenger du profesjonell hjelp til å få trykket dine innbydelser, bordkort, menyer og annet, ta kontakt med Print House AS, Sandakerveien 24 C, bygg A2, 0473 Oslo. Tlf.: 22389730 / www.printhouse.no .

 

Avbestilling

Skjer avbestillingen under 6 mnd. før bestilt arrangement, må det påberegnes et gebyr på 15% pr. kuvert av bryllupspakke 1 og 2.

 

Ikke inkludert

Blomster/dekorasjoner er ikke inkludert i prisene, men vi kan være behjelpelige med dette. 
Leie av lokale er ikke inkludert. 

--

Be gjerne om et møte hos oss hvis arrangementet ditt er stort og med mange detaljer. Vi har lang erfaring i å sette sammen kjøreplaner som fungerer godt når en viktig feiring står for døren.

Kontakt oss

Er det noe du lurer på eller ønsker dere å booke oss? Da gleder vi oss til å høre fra deg :)

Kontakt oss