Hovedretter

Stekt filet av lam med timianbakte jordskokker, ristede kantareller og syltede rødbeter (melk, hvete-gluten)

Helstekt filet av hjort , servert med syltet fersken - sautert savoykål og persillerotpure,
sherryglace og fritert skorsonnerot (melk)

Sprøstekt andebryst med steinsopp-pure, aspargesbønner og syltet aprikos, balsamicobakt småløk (melk)

Estragon smørstekt kveite med steinsopp, rødvinsglace og parmesan potet terrine (fisk, melk)

Sprøstekt vintertorsk med mandelpotetcreme, soyasyltet kapers med karamellisert mandel
sautert spinat og grillet løk (fisk, melk)

Tilbake
Menyer
 • Vi vil gjerne få si tusen takk for en utrolig flott og vellykket gjennomføring av vårt bryllup lørdag 15. februar 2014. Dette ble en uforglemmelig dag for oss, og vi er så takknemlige for alt dere har hjulpet oss med. Det er med stor trygghet og glede at vi kommer til å anbefale dere til alle vi kjenner. Tusen takk for et veldig fint samarbeid!
  Kristin Sandvik
  Drengsrudgård, Bryllup
 • Ville bare si tusen takk for fantastisk mat på lørdag, jeg er helt sikker på at dere får mange nye kunder i Vollen området fremover! Det var imponerende hvor delikat og fresh, og ikke minst utradisjonell maten var. Den ble fremhevet av samtlige festdeltagere og bidro til en fantastisk fin fest! Tusen, tusen takk - jeg kommer definitivt til å benytte meg av dere igjen :)
  Lise Dahl Kaartinen
 • Tusen takk for eksepsjonelt god mat i går. Vi fikk så mye skryt av maten! Det luktet helt himmelsk og smakte veldig godt. Og lekkert dandert på fine fat er undervurdert! Vi satte opp standarden for dåp fremover, helt klart. Vi gleder oss til å smake maten deres igjen!
  Kristin Bjørge
 • Tusen takk for nok et fantastisk arrangement i regi av dere. Har fått så mye skryt av mat og av servicen til servitørene. Flere sa at de ikke hadde spist så god mat noen gang. Det er alltid en fornøyelse å samarbeid med dere og alt går på skinner.
  Tone Kristiansen
  Leder- og styrekoordinator, KPMG