Lakse Seviche med granateple, mango, koriander og vårløk
Væsterbotten gratinerte poteter med estragon, søtpoteter og løk
Ostefat med brilliant Savarin , Gorgonzola , Brie med søtt, nøtter og fiken
Spekefat med Serrano skinke, trøffel salami, spekemat fra Tind
Grønn og hvit asparges med parmesan-aioli
Skagensalat med håndpillede reker, dill og pepperot
Kylling-buffalo lollipop med krydder og barbeque-glace (skal varmes noen minutter hos dere)
Over Oslo grillpølser (skal varmes noen minutter hos dere)
Mini biff oksefilet med rødvinssaus (skal varmes noen minutter hos dere)
Info
- Maten hentes fredag 16.mai kl 18:00- 20:00 eller lørdag 17.mai kl 09:30 – 10:10.
- All maten leveres på engangsfat, (ikke våre ordinære porselensfat) og ikke noe utstyr skal returneres i etterkant.
- Noe på menyen skal varmes noen minutter like før bespisning.