17.mai meny (kr. 595,-)

Vimpelrekke med norske flagg
Lakse Seviche med granateple, mango , koriander og vårløk
Væsterbotten gratinerte poteter med estragon, søtpoteter og løk
Ostefat med brilliant Savarin , Gorgonzola , Brie med søtt, nøtter og fiken
Spekefat med Serrano skinke, trøffel salami, spekemat fra Tind
Grønnsaker med grillet paprika, søtpotet, squash, hvit og grønn asparges med parmesan-aioli
Skagensalat med håndpillede reker, dill og pepperot
Kylling-buffalo lollipop med krydder og barbeque-glace
Over Oslo grillpølser
Mini biff oksefilet med rødvinssaus

- Maten hentes torsdag 16.mai kl 18:00- 20:00 eller fredag 17.mai kl 09:30 – 10:10.
- All maten leveres på engangsfat, (ikke våre ordinære porselensfat) og ikke noe utstyr skal returneres i etterkant.
- Noe på menyen skal varmes noen minutter like før bespisning.

Tilbake
Menyer
  • Vi vil gjerne få si tusen takk for en utrolig flott og vellykket gjennomføring av vårt bryllup lørdag 15. februar 2014. Dette ble en uforglemmelig dag for oss, og vi er så takknemlige for alt dere har hjulpet oss med. Det er med stor trygghet og glede at vi kommer til å anbefale dere til alle vi kjenner. Tusen takk for et veldig fint samarbeid!
    Kristin Sandvik
    Drengsrudgård, Bryllup
  • Ville bare si tusen takk for fantastisk mat på lørdag, jeg er helt sikker på at dere får mange nye kunder i Vollen området fremover! Det var imponerende hvor delikat og fresh, og ikke minst utradisjonell maten var. Den ble fremhevet av samtlige festdeltagere og bidro til en fantastisk fin fest! Tusen, tusen takk - jeg kommer definitivt til å benytte meg av dere igjen :)
    Lise Dahl Kaartinen
  • Tusen takk for eksepsjonelt god mat i går. Vi fikk så mye skryt av maten! Det luktet helt himmelsk og smakte veldig godt. Og lekkert dandert på fine fat er undervurdert! Vi satte opp standarden for dåp fremover, helt klart. Vi gleder oss til å smake maten deres igjen!
    Kristin Bjørge
  • Tusen takk for nok et fantastisk arrangement i regi av dere. Har fått så mye skryt av mat og av servicen til servitørene. Flere sa at de ikke hadde spist så god mat noen gang. Det er alltid en fornøyelse å samarbeid med dere og alt går på skinner.
    Tone Kristiansen
    Leder- og styrekoordinator, KPMG