Mord og mysterier

Velkommen til en helt unik opplevelse!

I samarbeid med en av våre leverandører kan vi tilby denne unike pakken! Her kan du sammen med venner eller arbeidskamerater oppleve en kveld i sann Agatha Christie stil, samtidig som dere nyter nydelig mat og drikke - enten i deres egne lokaler (private hjem eller arbeidsplass) eller i et av våre lokaler der dere kommer til ferdig opplegg med drikke, servitører og leie av lokale inkludert i pakken.

Vi har tilgang på lokaler både på Bogstad og på Bygdøy! Ta kontakt med oss for priser og ytterligere informasjon. 

Tips til kick-off eller et litt annerledes firmaevent? 

 

Mer om mord og mysterier

Velkommen til Mordmysteriet! Hvem er morderen? Hvem kan jeg stole på? Alle er mistenkte, èn er den skyldige. Alle deltagere får en egen rolle med sine egne ledetråder og oppgaver som de skal løse. Det vil bli en god del handel mellom dere og en god del mingling. Det er ikke noe krav til å spille skuespill, klarer man å snakke med sine kollegaer til vanlig så klarer man dette helt fint!

Vi pleier på spøk å si at dette er 18 års grense da det vil finnes narkodealere, spioner, våpensmuglere, utro ektemenn, en galen prest og selvsagt mordere blant dere for å nevne noe!

Instruktører vil hele tiden være på plass for å hjelpe til ved eventuelle spørsmål samt se til at informasjon og faste punkter blir overholdt til riktig tid. Vi regner med at mordmysteriet tar 2,5-3,5 timer med en 3 rettes middag - litt avhengig av hvor rask gruppa er, noe som kan tilpasses litt underveis.

Send oss din forespørsel
Tjenester