I samarbeid med Syverstad-gård ønsker vi å invitere til pop-up restaurant i lokalene , torsdag 6.mars , fredag 7.mars og lørdag 8. mars 2025.
Brasserie Pop-up foregår slik:
Dørene åpnes kl 18:45, og alle gjester må være på plass til kl 19:15.
Felles bespisning starter etter dette.
Vi selger meny til kr 1 295,- pr/pers
Du sender oss en epost for å reservere plass til dette ; post@foodo.no, og vil da motta ytterligere beskjeder.
Menyen denne gangen vil være:
Tygg:
Taquitos med kamskjell og koriander
Surdeigsbrød med karamellisert Røros smør
7 retters meny:
Tomater, PataNegra , Burrata og basilikum
Sjøkreps fra Færder med steinsopp og skalldyrskum
Vår signaturrett med laksSeviche, mango, granateple, koriander-aioli og vårløk
Torskeloins 46c med feves & pepperot
Ungfe culotte stekt med kjærlighet, servert med jordskokker og kastanjer
Assorterte digge oster
Gresskar-is med Nougatte og pistasj
Drikkevarer bestilles på stedet.
Det blir god mat, godt drikke og hyggelig opplegg i Syverstad-gårds nye kule lokaler!
Arrangementet kan avlyses om det blir for få påmeldte, og da vil selvfølgelig forskudd tilbakebetales.
Velkommen til å bestille, vi gleder oss!
Hilsen teamet på foodoccasion!