Pop-up restaurant 6.- 8. mars på Syverstad gård

I samarbeid med Syverstad-gård ønsker vi å invitere til pop-up restaurant i lokalene , torsdag 6.mars , fredag 7.mars og lørdag 8. mars 2025.

Brasserie Pop-up foregår slik:

Dørene åpnes kl 18:45, og alle gjester må være på plass til kl 19:15.
Felles bespisning starter etter dette.
Vi selger meny til kr 1 295,- pr/pers
Du sender oss en epost for å reservere plass til dette ; post@foodo.no, og vil da motta ytterligere beskjeder.

 

Menyen denne gangen  vil være:

Tygg:

Taquitos med kamskjell og koriander
Surdeigsbrød med karamellisert Røros smør

 

7 retters meny:

Tomater, PataNegra , Burrata og basilikum
Sjøkreps fra Færder med steinsopp og skalldyrskum
Vår signaturrett med laksSeviche, mango, granateple, koriander-aioli og  vårløk
Torskeloins 46c med feves &  pepperot
Ungfe culotte stekt med kjærlighet, servert med jordskokker og kastanjer
Assorterte digge oster
Gresskar-is med Nougatte og pistasj

Drikkevarer bestilles på stedet.

Det blir god mat, godt drikke og hyggelig opplegg i Syverstad-gårds nye kule lokaler!

 

Arrangementet kan avlyses om det blir for få påmeldte, og da vil selvfølgelig forskudd tilbakebetales.

Velkommen til å bestille, vi gleder oss!

Hilsen teamet på foodoccasion!

Send oss din forespørsel